260 de cereri intr-o singura zi la Pasapoarte!

260 de cereri intr-o singura zi la Pasapoarte!

0 476

Recordul a fost atins luni in cea mai aglomerata zi din sezonul acesta la Serviciul Pasapoarte Brasov. Numarul mare de solicitari se datoreaza surplusului de cetateni veniti din strainatate pentru preschimbarea actelor dar si plecarilor in concedii peste hotare impreuna cu copiii

Recordul a fost atins luni in cea mai aglomerata zi din sezonul acesta la Serviciul Pasapoarte Brasov. Numarul mare de solicitari se datoreaza surplusului de cetateni veniti din strainatate pentru preschimbarea actelor dar si plecarilor in concedii peste hotare impreuna cu copiii.
Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple al judetului a avut o activitate intensa inca din primul semestru al lui 2015.
Din luna iulie, volumul solicitarilor de documente de calatorie a crescut constant, in principal datorita perioadei de vacanta a brasovenilor care lucreaza in strainatate.Luna trecuta, au fost primite 3.954 de cereri, din care 2.979 solicitari pentru pasapoarte simple electronice si 975 pentru pasapoartele simple temporare. In primul semestru al acestui an au fost eliberate 10.252 de pasapoarte electronice, din care 581 pasapoarte pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate si 9.671 pasapoarte pentru cetatenii romani cu domiciliul in Romania, dar si 2.893 de pasapoarte temporare.
Cea mai aglomerata zi din acest sezon a fost luni, cand s-au preluat 260 de cereri de eliberare a pasapoartelor.
Pentru a scurta timpii de asteptare de la ghisee, autoritatile recomanda solicitantilor ca depunerea documentelor necesare eliberarii pasaportului sa se faca pe cat posibil in tot cursul saptamanii, dar si sa isi puna actele in ordine inainte de a ajunge sa depuna cererea.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.