26 de vitrine vandalizate pe Republicii

26 de vitrine vandalizate pe Republicii

0 96
Doi tineri morti de beti au spart vineri dimineata 26 de vitrine in centrul Brasovului. La vederea politistilor alertati de locatarii de pe strada Republicii, vandalii au incercat sa scape de bata de baseball cu care au comis fapta. Cei doi, ambii cu antecedente penale pentru talharie si furt, au primit deja mandate pentru 29 de zile si risca acum intre 3 si 7 ani de inchisoare.
Doi tineri cu varsta de 21 si 23 de ani , aflati in stare avansata de ebrietate, au spart vineri dis de dimineata cu o bata de baseball vitrinele a 26 de magazine de pe strada Republicii din Brasov si au lovit portile unor case din zona. O patrula a Politiei Locale i-a prins pe ce doi brasoveni, asupra carora au gasit si un cutit. Din cauza starii de ebrietate in care se gaseau vandalii, oamenii legii nu au reusit sa comunice cu ei pe parcursul intregii zile de vineri, a dezvaluit comisarul sef Ion Necsulescu Seful Serviciului Cabinet, IPJ Brasov.
Ambii tinerii sunt cercetati pentru distrugere si ultraj contra bunelor moravuri. Individul care purta arma alba este investigat si pentru infractiune la legea 61 privind convietuirea sociala. Cei doi, care au si primit mandate de arest preventiv pentru 29 de zile, au antecedente penale pentru talharie si furt si risca intre 3 si 7 ani de puscarie pentru actul de vandalism comis vineri dimineata.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.