250 de locuri de munca la BESTEngineer

250 de locuri de munca la BESTEngineer

0 567

BESTEngineer, singurul targ de locuri de munca pentru ingineri și experți IT, a revenit la Brașov pentru a patra ediție. Peste 15 companii in cautare de personal calificat au pus la bataie 250 de locuri de munca. Ingineria a redevenit, in ultimii ani, un domenit foarte cautat si bine platit, catre care incep sa se orienteze tot mai multi tineri

BESTEngineer, singurul targ de locuri de munca pentru ingineri și experți IT, a revenit la Brașov pentru a patra ediție. Peste 15 companii in cautare de personal calificat au pus la bataie 250 de locuri de munca. Ingineria a redevenit, in ultimii ani, un domenit foarte cautat si bine platit, catre care incep sa se orienteze tot mai multi tineri.

Cei care se afla la inceput de cariera, sunt in cautarea unui loc de munca sau doresc noi oportunitati au avut de ales din 250 de oferte.

Ofertele de angajare ale companiilor prezente la BESTEngineer s-au adresat candidaților cu experiența din domeniul inginerie și IT. Au fost puse, insa, la dispozitie si stagii de practica sau internship-uri, dedicate studentilor sau celor aflați la inceput de cariera.industry4

Tot mai multi tineri inteleg ca viitorul este ingineria si aleg acest domeniu cu mare cautare pe piata locurilor de munca.

Candidații au putut discuta direct cu reprezentanții companiilor angajatoare prezente la targ, dar au posibilitatea de a aplica și online, unde vor gasi o parte dintre pozițiile disponibile.

Daca sunt preferati candidatii cu experienta, chiar și studenții sau masteranzii pot aplica pentru un intership platit sau alte poziții pentru care nu este necesara experiența in domeniu.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.