2:15 la …reforma!

2:15 la …reforma!

0 329

Traian Basescu, aflat la Busteni, chestionat de presa a afirmat ca ca DGIPI este o institutie „imbacsita” care trebuie reformata.
„Doi si’un sfert este o institutie nereformata, imbacsita, care trebuie curatata, dar nu desfiintata. Este nevoie ca personalul din Ministerul de Interne sa fie supravegheat. Si sa isi faca treaba ei, si nu jocuri politice sau jocuri de influenta”,
Reamintim ca Traian Basescu declarase si vineri ca este „profund dezamagit” ca un ofiter superior a incercat sa faca „trafic de influenta” uzand de numele sau, referindu-se la afirmatiile fosului sef al DGIPI, Cornel Serban, care a spus ca presedintele ar sta la coada impreuna cu Tariceanu sa intre la Popoviciu.
„Probabil ca imi este mai usor sa spun ca… te astepti la minciuna la un Vadim, la un ziarist chiar. Dar la un ofiter superior, a fost o extraordinara dezamagire. Un ofiter superior care incearca sa faca trafic de influenta uzand de numele presedintelui Romaniei”, a comentat Basescu.
„Pentru mine asta este dezamagirea uriasa, si nu minciuna. Cu minciuna m-am obisnuit, dar dezamagirea este ca un ofiter superior s-a pretat la asa ceva”, a mai declarat seful statului. „Concluzia este: o profunda dezamagire, am crezut intotdeauna in corectitudinea militarilor”, a conchis el.
Supararea presedintelui pe cunoscuta 2:15 (UM 0962) este de data recenta. Pana la ratarea portofoliului de ministru la Interne a PDL-ului, respectiv a lui Gabriel Oprea, toate erau bune si la locul lor, adica sub umbrela Cotrocenilor. Acum totul trebuie curatat, reformat si mai ales reintors cu fata spre directia cea buna – Dealul Cotroceni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.