Handbal : Corona Brașov, doar egal cu Neptun Constanța, 22-22

Handbal : Corona Brașov, doar egal cu Neptun Constanța, 22-22

0 272

Corona Brașov a revenit în fața propriului bublic, cu un meci din etapa a 2-a a Diviziei „A”, ediția 2021-2022. Au fost peste 300 de spectatori, care și-au încurajat necontenit favoritele. Din păcate, tinerele handbaliste ale Coronei nu au reușit să se impună la prima apariție în fața propriilor suporteri, încheind la egalitate, 22-22 cu CSU Neptun Constanța. Până în ultimele secunde, ambele echipe au sperat la victorie, dar succesul nu a surâs nimănui Rezultatul a reflectat o partidă echilibrată, cu schimbări de scor repetate în favoarea ambelor combatante. Fiecare echipă a condus în mai multe momente ale jocului, însă niciuna nu a reușit să se desprindă. La pauză, Corona conducea cu 14-11, dar nu a fost suficient pentru înclinarea definitivă a balanței.

Încărcătura emoțională a meciului s-a simțit chiar și în declarația antrenorului principal al echipei Brașovului, Alin Bondar, acordată imediat după terminarea partidei: „Din păcate, am capitulat din nou din cauza emoțiilor!!! Undeva există clar un blocaj! O altă echipă avem în pregătiri, o altă echipă la antrenamente avem, o altă echipă la meciurile oficiale… Dar, în sport, trebuie să mergi mereu înainte! Le mulțumim suporterilor pentru încurajări, le cerem scuze pentru că arătăm doar frică pe teren! Nu avem cum să căutam vreo scuză, problema este strict la noi, nu la adversarii noștri. Știm ce echipă și ce oraș reprezentăm și ne pare rău că încă nu putem să ne ridicăm la nivelul generațiilor anterioare!”.

Formația aliniată de Corona Brașov a fost una tânără, compusă majoritar din handbaliste care în sezonul trecut câștigau, cu echipa de junioare 1, titlul de campioane naționale.

Au marcat pentru Corona : Ana Maria Vacariu – 11 goluri, Flavia Munteanu – 6 goluri, Medena Păcurariu – 2 goluri, Patricia Moraru – 2 goluri, Carla Lăcătuș – 1 gol

În etapa a 3-a, Corona va juca în deplasare, week-end-ul viitor, cu CS Activ Prahova Ploiești.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.