2018 va băga în şantier mai multe drumuri judeţene braşovene

2018 va băga în şantier mai multe drumuri judeţene braşovene

0 340

Conducerea Consiliului Judeţean a semnat noi contracte de finanţare pentru proiectele de investiţii pe mai multe drumuri judeţene prin programul PNDL 2. 60 de milioane de lei vor ajunge de la bugetul de stat pentru modernizarea a cinci drumuri judeţene

Conducerea Consiliului Judeţean a semnat noi contracte de finanţare pentru proiectele de investiţii pe mai multe drumuri judeţene prin programul PNDL 2. 60 de milioane de lei vor ajunge de la bugetul de stat pentru modernizarea a cinci drumuri judeţene. Este vorba despre infrastructura de drumuri şi poduri în zone deficitare din judeţ.

Contractele nou semnate se adaugă celor pe care Consiliul Judeţean le-a depus deja pentru accesarea de fonduri europene prin Programul Operaţional Regional. Odată cu semnarea contractului pentru drumul ce leagă localitatea braşoveană Măieruş de Covasna judeţul Braşov se poate mândri că a reuşit să atragă mai mult de jumătate din fondurile europene destinate Regiunii Centru pe exerciţiu bugetar 2014-2020.

Totodată anul acesta a fost anul cu cele mai multe proiecte în spitalele din subordinea consiliului judeţean.

Forul Judeţean are în lucru un proiect pe fonduri de la Banca Mondială pentru renovarea unităţii de primiri urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe.

Dotarea cu aparatură în valoare de 1,3 milioane de euro ar urma să se facă prin Programul Operaţional Regional la fel ca în cazul proiectului pentru dotarea UPU de la Spitalul Clinic de Copii Braşov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.