200 de milioane de euro pentru ca primăriile să-şi plătească obligaţiile

200 de milioane de euro pentru ca primăriile să-şi plătească obligaţiile

0 397
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, la PloieÅŸti, că Guvernul va aloca aproximativ 200 de milioane de euro pentru ca primăriile să îÅŸi plătească obligaÅ£iile faţă de mediul privat.
“Onoarea statului român spune că trebuie să ne plătim arieratele. Ieri (miercuri – n.r.) am avut o discuÅ£ie în Guvern ÅŸi am decis să alocăm primăriilor o sumă considerabilă, ca ordin de mărime în jur de 200 de milioane de euro, pentru ca primăriile să-ÅŸi plătească obligaÅ£iile faţă de mediul privat”, a spus Vosganian, în cadrul unui workshop la care au participat oameni de afaceri din Prahova.
Acesta a arătat că plata datoriilor pe care administraţiile locale le au faţă de mediul privat ţine de onoarea statului.
"În primul rând ca să ajutăm mediul privat să-ÅŸi revină acolo unde aceste arierate făceau dificilă continuarea activităţii, dar în acelaÅŸi rând pentru a introduce ÅŸi acest concept de onoare, care să fie onoarea cuvântului dat, dar să fie ÅŸi apărarea onoarei statului", a spus Varujan Vosganian.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.