20 de ambasade și Reprezentanța Comisiei Europene, sprijin pentru GayFest 2015!

20 de ambasade și Reprezentanța Comisiei Europene, sprijin pentru GayFest 2015!

0 450
 Între 17 şi 23 mai, Bucureștiul găzduiește nemotivat  evenimente dedicate comunităţii LGBT şi celor care vor să afle mai multe despre    cultura şi viața LGBT în România: piese de teatru, filme și conferinţe. Săptamâna dedicată comunității LGBT se va încheia cu Marşul Diversităţii.

Într-o Declarație comună, semnată de Reprezentanţa Comisiei Europene şi de reprezentații diplomatici ai Australiei, Austriei, Canada, Cehiei, Danemarcei, Elveției, Finlandei, Franței, Germaniei, Italiei, Israelului, Marii Britanii, Norvegiei, Olandei, Poloniei, Portugaliei, Spaniei, SUA, Suediei și Ungariei, se arată că „guvernele acestor țări încearcă să combată actele de discriminare directă sau indirectă cu care se confruntă comunitatea LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender și intersex). Diplomații, depasindu-si mandatul, arată că susțin dreptul acestora de a manifesta în mod paşnic şi legal pentru a atrage atenția asupra problemelor specifice cu care se confruntă aceste comunități. Drepturile omului – inclusiv justiţia, egalitatea, umanitatea, respectul şi libertatea de expresie – şi statul de drept alcătuiesc fundația pe care se sprijină țările democratice”, se precizează în declarația comună.

“Legislația internațională în domeniul drepturilor omului pornește de la premisa că toţi indivizii trebuie să se bucure de aceleaşi drepturi şi libertăţi, așa cum prevede Declaraţia Universală a Drepturilor Omului.Oricine, inclusiv persoanele din comunitatea LGBTI, trebuie să se poată bucura de drepturile și libertățile prevăzute pentru cetățenii tuturor națiunilor,” se spune în declarația celor 21 de reprezentanți diplomatici.

Nota Redactiei: Daca Reprezentanta Comisiei Europene n-ar fi dat publicitatii aceasta stupida „Declaratie comuna„,efectiv „provocatoare„,in mod sigur majoritarii nici n-ar fi stiut ca respectiva comunitate tocmai asta doreste: ” sa starneasca dezaprobarea, sa atraga atentia,sa genereze scandal si sa se victimizeze! De ce,oare?

In ce priveste comunitatea LGBT, acasa la ei romanii sunt indiferenti: nici nu resping, dar nici nu accepta cu placere asemnea abateri de la normalitatea sexuala traditionala. Dar sa fie facute cu decenta,in spatiu privat!

Altfel, asemenea manifestari publice stridente, atipice moralei,traditiilor si comportamentului in spatiul de munca si de viata al tuturor,tocmai asta fac:incalca legislatia internationala ce protejeaza convingerile si drepturile religioase, ale moralei GENERAL-UMANE, regulile elementare care protejeaza copiii ,minorii in general de contactul violent cu manifestari ANAPODA si deviatii sexuale „interpretate explicit” in spatiul public,al tuturor!!

Cine doreste sa ne incalce noua , covarsitoarei  majoritati tocmai DREPTURILE firesti la decenta si comportament civic, dorinta noastra de normalitate,  incalca  insasi Declaratia Universala a Drepturilor Omului, la care se face cu ipocrizie, apel.

Drepturile tale, oricat de ”universale”, se termina acolo unde incep sa le incalce pe ale mele!

Sa fi uitat Reprezentanta Comisiei Europene acest adevar universal? De ce tot suntem provocati noi, covarsitoarea majoritate, promovandu-se aiurea false ” probleme” sociale? De ce nu va preocupa explozia bolilor cronice,saracia reala,lipsa locurilor de munca,problemele sociale explozive cu care se confrunta Estul Europei.Fiecare „categorie” minoritara de acest gen merita rezolvata umanitar, nu capriciul unor „ciudati” care promoveaza exprimari si comportamente sexuale ce vor  duce in timp chiar la disparitia spetzei umane! TREZESTE-TE OCCIDENT, PANA NU E PREA TARZIU! Asteptam comentariile cititorilor!!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.