2 la suta pentru alinarea unei suferinte

2 la suta pentru alinarea unei suferinte

0 57

Fundatia Hospice Casa sperantei din Brasov a pornit o campanie de strangere de fonduri prin cererea unei sume infime de la fiecare dintre noi.
„Nu pierde nici o clipa! Apropie-te cu 2%! Da vietii valoare!” este mesajul campaniei din acest an prin care Fundatia Hospice „Casa Sperantei”.
Fundatia ne invita sa contribuim cu 2% din impozitul pe 2008 pentru alinarea suferintelor bolnavilor incurabili.
Conform Legii Codului Fiscal (571/2003) si Normelor metodologice pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit (Ordinul Ministrului Finantelor Publice nr. 185/2007 publicat in Monitorul Oficial Nr. 115/15 februarie 2007), toti contribuabilii pot decide asupra directionarii a 2% din impozitul anual datorat statului, catre o entitate non-profit (informatii detaliate www.doilasuta.ro).
Cu ajutorul acestei sume, puteti contribui la oferirea de servicii de ingrijre paliativa pentru adulti si copii bolnavi de cancer, leucemie si distrofii neuro-musculare.
Puteti directiona 2% din impozit catre Hospice „Casa Sperantei” completand pana la data de 15 mai 2008 FORMULARUL 230 (Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual si deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea in sistem colectiv pentru domeniul locativ) sau FORMULARUL 200 (Declaratie speciala privind veniturile realizate) cu datele Fundatiei Hospice „Casa Sperantei”.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.