2.938.000 lei pentru promovarea imaginii Romaniei in strainatate

2.938.000 lei pentru promovarea imaginii Romaniei in strainatate

0 117

Guvernul a aprobat, printr-o Hotarare aprobata in sedinta din 24 ianuarie, modul de repartizare si de utilizare a sumei de 2,938 milioane lei pentru realizarea de catre Agentia pentru Strategii Guvernamentale (ASG) de activitati si proiecte de promovare a imaginii Romaniei in strainatate. Suma destinata proiectelor si activitatilor ASG a fost prevazuta in bugetul pe 2007.

Suma va fi utilizata pentru realizarea de proiecte de comunicare, de activitati de informare publica si promovare a imaginii intereselor romanesti peste hotare – 2.738.000 lei – si pentru finantarea de actiuni cu caracter stiintific si social-cultural – 200.000 lei.
Suma de 2,938 milioane lei este destinata finantarii de actiuni cu caracter stiintific si cultural-social, organizarii si participarii la manifestari interculturale de interes national si international – lansari de carte, festivaluri, spectacole, expozitii -, realizarii de campanii de informare publica interne si externe, organizarii si participarii la seminarii, colocvii, conferinte, mese rotunde, congrese, reuniuni sau expozitii desfasurate in tara si in strainatate. De asemenea, ASG poate comanda si efectua sondaje de opinie, studii, analize si rapoarte pentru optimizarea politicilor guvernamentale, poate achizitiona /realiza, edita, tipari, traduce si difuza??materiale in limbi straine destinate promovarii imaginii Romaniei in strainatate, precum si materiale de promovare si informare interna despre Uniunea Europeana, politici comunitare, afaceri europene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.