Raluca Turcan CONTRAZISĂ: ”Nu există sub nicio formă scenariul în care se...

Raluca Turcan CONTRAZISĂ: ”Nu există sub nicio formă scenariul în care se îngheață anul școlar”

0 225

Ministrul Educației, Monica Anisie, a fost categorică după declarațiile vicepemierului Raluca Țurcan în privința „pierderii anului școlar” – NU există ”sub nicio formă scenariul în care se îngheață anul școlar”.
La acest moment, Ministerul Educației evaluează situația la care ne aflăm. Și în funcție de prelungirea stării de urgență Ministerul Educației va veni public cu precizări săptămâna aceasta referitor la ce scenariu am putea adopta în funcție de timpul în care vom relua cursurile”, a declarat Monica Anisie.

”Ceea ce vreau să spun public este că Ministerul Educației, împreună cu partenerii sociali, sindicate, asociațiile de părinți, asociațiile de elevi și asociațiile de studenți, va realiza consultări și nu va lua nicio decizie fără aceste consultări. Trebuie să precizez faptul că nu există sub nicio formă scenariul în care se îngheață anul școlar”, a spus Anisie.

Întrebată despre declarațiile vicepremierului Raluca Turcan, Monica Anisie a spus: ”Probabil că doamna vicepremier a consultat și alte scenarii din statele din jurul nostru, însă la momentul acesta Ministerul Educației nu ia în calcul un astfel de scenariu”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.