17 peledisti brasoveni

17 peledisti brasoveni

0 226

In timp ce, la Bucuresti, Theodor Stolojan spunea, joi, ca, la nivel national s-au strans 64.000 de semnaturi pentru inregistrarea PLD, la Brasov, presedintele interimar al acestei formatiuni si unul dintre membrii fondatori, Nicolae Vlad Popa, declara ca Partidul Liberal Democrat Brasov inregistreaza momentan 17 membri. Insa, senatorul se declara optimist si spune ca se asteapta ca numarul acestora sa creasca simtitor.


Potrivit lui Popa, Biroul Executiv al PLD Brasov va fi format dintr-un presedinte interimar – N.V. Popa, trei vicepresedinti – Dorin Lixandroiu, Petrisor Mandu si Petru Tanase, un secretar si 12 membri.


„Noi am stabilit la nivel judetean aceasta structura interimara pana in momentul organizarii unor alegeri”, a precizat Popa. Senatorul a sustinut ca mai multi membri ai PNL Brasov si-au afirmat intentia de a se alatura noii formatiuni, insa nu au facut-o de teama sa nu isi piarda posturile din administratie. El a refuzat sa dea numele celor care au vrut sa se alature PLD Brasov. „Aceasta este o problema pe care nu o pot dezvalui, pentru ca legea actuala nu permite consilierilor sa plece din partid, deoarece acest lucru le-ar anula calitatea de consilier. Iar noi nu vrem ca oamenii care au castigat alegerile in mod corect sa aiba de suferit”, a adaugat presedintele interimar al PLD Brasov.


Referitor la colaborarea cu PD Brasov, Popa a sustinut ca aceasta este „deosebit de buna”.


?


La randul sau, liderul PD Brasov George Scripcaru a spus ca inca nu se poate vorbi de o colaborare intre PD si PLD pana ce acesta din urma nu devine partid politic cu acte in regula.


Theodor Stolojan a anuntat ca la Tribunalul Bucuresti au fost depuse actele pentru inregistrarea PLD ca partid politic.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.