17 ani de Catharsis, la Brasov!

17 ani de Catharsis, la Brasov!

0 109
Sute de copii abandonati si-au gasit o familie la Centrul de zi Raza de lumina. Asociatia Catharsis, care aniverseaza 17 ani de activitate, i-a ajutat sa-si finalizeze studiile si sa gaseasca un loc de munca. Copiii nevazatori au primit aici o a doua sansa iar cei cu deficiente si-au recapatat independenta.
Asociatia Catharsis a aniversat in 17 ianuarie, 17 ani de activitate. Mii de persoane s-au bucurat aici de sprijin moral, material si financiar si au reusit, indiferent de problema pe care o aveau, sa se reintegreze in societate, a declarat presedinta Asociatiei, Azota Popescu.
Si voluntarii care lucreaza in centru se simt bucurosi pentru ca prin mainile lor au trecut persoane care si-au stapanit temerile si si-au regasit zambetul.
Cel mai important proiect al asociatiei ramane finalizarea demersurilor initiate in anul 2008 privind o lege a adoptiei, conforma cu Conventiile internationale privind drepturile copilului. "Vrem o Romanie fara orfani" este deviza care calauzeste activitatea centrului.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.