166 de ani de la înfiintarea Jandarmeriei Romane

166 de ani de la înfiintarea Jandarmeriei Romane

0 507

În anul Zilei lor, jandarmii i-au provocat pe jurnalisti la Cupa presei la tir. Întrecerea din acest an a fost mult mai palpitanta datorita numarului mare de participanti.

În anul Zilei lor, jandarmii i-au provocat pe jurnalisti la Cupa presei la tir. Întrecerea din acest an a fost mult mai palpitanta datorita numarului mare de participanti. La fete, Madalina Bucur de la Pro TV a urcat pe cea mai înalta treapta a podiumului, urmata de Sorina Balescu de la RTT.
Competitia baietilor a fost si mai palpitanta. Dupa mai multe editii la care a fost la un pas de titlul de cel mai bun tragator, reprezentantul RTT, Sorin Tîrca, a reusit de aceasta data sa urce pe cea mai înalta treapta a podiumului, completat de cameramanul Pro TV, Robert Lazar si ziaristul Robert Frunzescu de la Transilvania Expres.cupa presei jandarmi
Cei mai „pacifisti” dintre jurnalisti au fost Adrian Marica, de la Monitorul Expres, care a primit o sabie de plastic cu care sa lupte cu dusmanii, si Adelin Cepoiu de la RTT, care a primit un bumerang.
Dupa competitia de înot destinata angajatilor, „Cupa Presei la Tir” a fost al doilea eveniment care marcheaza sarbatoarea jandarmilor, dar nu si ultimul.
Potrivit col. Valentin Mirea, comandantul Gruparii de Jandarmi „Burebista” Brasov astazi urmeaza un eveniment intitulat „Ziua Veteranilor”; manifestarile vor culmina cu ziua de 3 aprilie, la care brasovenii sunt invitati în Piata Sfatului la o prezentare a tehnicii si a materialelor specifice Jandarmeriei brasovene.
Jandarmii îi asteapta asadar pe toti brasovenii duminica, în Piata Sfatului, la cea mai importanta dintre manifestarile prilejuite de aniversarea a 166 de ani de la înfiintarea Jandarmeriei Romane.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.