146 de proiecte si 14 milioane de euro pentru resurse umane

146 de proiecte si 14 milioane de euro pentru resurse umane

0 54

„Pana la 20 iunie 2008, la nivelul Regiunii Nord-Vest, au fost elaborate sau sunt in curs de elaborare 146 de proiecte de tip grant. Dintre acestea, patru proiecte pot sa intre in etapa de evaluare a proiectelor, restul de 142 aflandu-se in diferite stadii de elaborare electronica a cererii de finantare”, a declarat Cristian Dogar, director executiv al Organismului Intermediar pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Nord-Vest (OIR POS DRU Nord-Vest), in cadrul seminarului de informare a mass-media, eveniment desfasurat miercuri, 25 iunie 2008, la Cluj-Napoca.
Ca o noutate pentru Romania, proiectele pentru dezvoltarea resurselor umane, finantate prin Fondul Social European, se elaboreaza si se depun in format electronic utilizand aplicatia ActionWeb, pusa la dispozitia potentialilor beneficiari pe site-ul www.fseromania.ro. Aplicatia permite urmarirea stadiului de elaborare a proiectelor si cunoasterea numarului celor care vor fi depuse pana la data limita, 29 august 2008. „Asadar, la nivelul regiunii noastre, avem in diferite stadii de pregatire 146 de proiecte, care vor fi depuse pentru liniile de finantare 3.1. „Antreprenoriatul, o alternativa de cariera”, 3.2. „Adaptabilitate si flexibilitate”, 5.1. „Fii activ pe piata muncii”, a subliniat Cristian Dogar.
Alocarea financiara la nivelul Regiunii Nord-Vest pentru cele trei linii de finantare este de 14.055.100 euro. Limitele bugetare ale unui proiect sunt cuprinse intre 50 de mii si 500 de mii de euro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.