13 martie, ultima zi de inscrieri la pregatitoare

13 martie, ultima zi de inscrieri la pregatitoare

0 728
Trei zile mai au la dispozitie parintii care vor sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare la scoala la care doresc. 13 martie este ultima zi din prima etapa de inscrieri, care a inregistrat pana acum peste 4200 de cereri in intreg judetulul. La nivelul municipiului Brasov s-au depus peste 90 % din cereri. Cele mai cautate scoli sunt si anul acesta  11, 19, 2, 6, 5 si 8.
Parintii  mai au la dispozitie doar aceasta saptamana pentru a completa cererile de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2015-2016 in prima etapa. 13 martie este ultima zi in care parintii pot depune cereri la scoala dorita, altfel, micutii lor vor ramane in scoala de circumscriptie. Pana pe 10 martie au fost introduse peste 4200 de cereri, cele mai multe fiind inregistrate in municipiul Brasov, confirma Maria Szabo, inspector scolar general adjunct, ISJ Brasov.
Candidatii inmatriculati, numarul locurilor ramase libere si lista copiilor neinscrisi dupa prima etapa vor fi afisate in intervalul 20 – 21 martie, atat in unitatile de invatamant, cat si pe site-ul inspectoratului scolar judetean. A doua etapa de inscriere se va desfasura in perioada 24 martie – 3 aprilie, iar pe 10 aprilie se vor afisa rezultatele finale. Chiar daca nu au prins un loc la scoala dorita nici un copil nu va ramane neinscris in clasa pregatitoare.
Cele mai cautate unitati de invatamant  sunt si anul acesta scolile 2,11,19, 6 , 5 si 8.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.