13 cauze umanitare la probele de la Brasov Heroes

13 cauze umanitare la probele de la Brasov Heroes

0 562

A doua editie a competitiei caritabile Brasov Heroes se va desfasura in 18 octombrie in zona de agrement a Lacului Noua. La cursa cu obstacole se vor putea inscrie toti cei care vor sa sutina una din cele 13 cauze pentru care diverse asociatii au cerut ajutor, dar si cei care vor sa ajute un prieten sau pe cineva apropiat.

A doua editie a competitiei caritabile Brasov Heroes se va desfasura in 18 octombrie in zona de agrement a Lacului Noua. La cursa cu obstacole se vor putea inscrie toti cei care vor sa sutina una din cele 13 cauze pentru care diverse asociatii au cerut ajutor, dar si cei care vor sa ajute un prieten sau pe cineva apropiat. Anul trecut s-au strans 45.000 de lei tot pentru 13 cauze iar multe din acestea inca beneficiaza de mana intinsa de alergatorii din competitia din 2014. Mai multe vedete locale vor sustine concursul in calitate de ambasadori sau chiar competitori.
Brasov Heroes este o competitie cu 4 probe: cea lunga are 7 kilometri si 15 obstacole, cea scurta are 4 kilometri, proba pe echipe se desfasoara pe traseul probei lungi si cursa pentru familii, unde alearga si copii impreuna cu parintii lor, astfel ca distanta este de 3 kilometri. heroes2
13 institutii sau asociatii umanitare au venit cu cate un caz pe care vor sa il sustina prin intermediul acestei competitii iar alergatorii care platesc taxa de inscriere pot alege pe cine sa sustina. Jumatate din valoarea taxei de inscriere merge pentru aceste cauze umanitare iar cei care nu pot alerga, dar vor sa sustina aceste cauze, pot face donatii.
Primaria Brasov sustine evenimentul si se bucura pentru ca exista astfel de cetateni implicati in problemele cu care se confrunta comunitatea.
In calitate de ambasadori ai evenimentului vor fi prezenti mai multi politicieni, dar si sportivi precum atletul Andrei Rosu sau campionaul Iron Man, Marius Rus, precum si vedetele TV Cosmin Cernat, Geanina Corondan si Petronela Rotar. Mai multe detalii despre cursa se pot obtine de pe site-ul evenimentului, brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.