12 milioane de euro pentru Basescu

12 milioane de euro pentru Basescu

0 211

Democratilor li se scoate pe nas exorbitanta suma pe care ar fi pus-o la bataie pentru sustinerea lui Traian Basescu. Ludovic Orban, seful staffului de campanie a PNL, spune ca este vorba de 12 milioane de euro, de 7 ori mai mult decat bani cheltuiti de toate celelalte partide care s-au implicat in campania premergatoare referendumului. Campania PNL, sustine Orban, a costat 400.000 de euro. „De unde au avut banii sustinatorii lui Basescu pentru o campanie atat de opulenta”, se intreaba Orban.


In plus, Orban a atras atentia ca PD a dus o campanie „plina de abuzuri, ilegalitati, manipulari, dezinformari ale cetatenilor”. Printre metodele utilizate „de haidamacii lui Basescu”, Orban a remarcat folosirea angajatilor din institutiile publice care au fost „dusi cu arcanul la toata seria de mitinguri organizate de PD”. Mai mult, Orban acuza democratii ca „au ajuns sa foloseasca si elevii din scoli depasind orice fel de limita a normalitatii”.


In plus, seful campaniei PNL a sustinut ca oamenii lui Basescu au distrus toate bannerele si afisele electorale ale PNL-ului.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.