12 firme au inceput batalia pentru tronsonul Comarnic – Brasov

12 firme au inceput batalia pentru tronsonul Comarnic – Brasov

0 72

Desi pare un vis tot mai indepartat, din cand in cand de la Bucuresti mai apare o stire referitoare la constructia mult asteptatei si foarte necesara autostrada Bucuresti – Brasov.

??????????? Ultima stire referitoare la aceasta probleme sensibila pentru soferi vine din partea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), care a anuntat faptul ca a primit cereri din partea a 12 consortii pentru construirea tronsonului Comarnic – Brasov al autostrazii. Reprezentantii CNADNR au anuntat ca se vor analiza dosarele prezentate de cele 12 consortii pentru a stabili daca acestea corespund criteriilor de calificare.
??????????? Consortii interesate de construirea tronsonului de autostrada Comarnic – Brasov sunt: Consortiu Mochlos – Danya Cebus, Astrada Concessions, CAP Consortium Autostrada Prahova, Consortiu Vinci Concessions – Aktor Concessions – Vinci Construction Grands Projets – Aktor, Consortiul pentru Autostrada Prahova, Consortiul Stradacia, J&P Avax – Athena – Macquarie Brasov Consortium, Eiffage – Vegyepszer Konzorcium, Comarnic – Brasov Motorway Consortium (FCC Construccion – Alpine – Astaldi), Impregilo – Itinera Joint Venture, Consortiu Autostrada A3 Comarnic – Brasov Consonoi Bilfinger Berger Porr, Ashtrom Group – Shapir Structures 1991.
??????????? Pentru a putea participa la licitatie, firmele au de indeplinit cateva conditii mai dificile. Una dintre ele este ca la licitatie sa participe doar investitorii care au avut in ultimii trei ani o cifra medie de afaceri de peste 500 milioane de euro pe an. Investitorii trebuie sa demonstreze ca au participat, in ultimii cinci ani, la cel putin doua proiecte similare, in valoare de minimum 200 milioane de euro. fiecare

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.