11 saceleni au furat 500m de cablu telefonic!

11 saceleni au furat 500m de cablu telefonic!

0 164

N-au apucat sa sustraga mai mult pentru ca au fost suprinsi de politisti in timp ce sapau un un sant pe marginea DN 1 in dreptul localitatii Timisu de Jos. Suspectii sunt cercetati in stare de libertate pentru comiterea infractiunilor de furt calificat.
Pentru ca in ultima perioada diversi locuitori ai cartierului Garcini participa frecvent la sustragerea de cablu telefonic pentru a colecta cuprul, oamenii legii au demarat mai multe actiuni menite sa prevenina producerea unor astfel de infractiuni. Sambata in jurul pranzului politistii au avut surpriza de a depista 11 suspecti in plina actiune pe DN1 in dreptul localitatii Timisu de Jos.
Apucasera sa sustraga circa 400 de metri de cablu insa este posibil sa fi actionat si cu alte ocazii. Reteaua telefonica este dezafectata iar compania caruia ii apartine urmeaza sa stabileasca prejudiciul creat. Suspectii prinsi au fost condusi la sectie.
Cercetarile continua pentru documentarea intregii activitați infracționale a suspectilor, precum si pentru identificarea altor fapte savarsite de acestia.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.