10 localitati din judet au ramas fara curent din cauza furtunii

10 localitati din judet au ramas fara curent din cauza furtunii

0 64


Furtuna puternica de miercuri seara a afectat mai multe localitati din tara, printre care si Brasovul. In centrul Municipiului, circulatia vehiculelor a fost oprita intrucat strazile au fost inundate de torentii ce se scurg de pe dealurile din zona.


De asemenea, s-au inregistrat pene de scurta durata la iluminatul stradal si la serviciile de cablu TV si conexiuni internet.


Zece localitati din judet au ramas in bezna, furnizarea energiei electrice fiind intrerupta datorita ruperii liniilor de alimentare.


Cea mai afectata pare a fi capitala, unde s-a inregistrat si o victima, un barbat strivit de un copac doborat de furtuna. Cativa stalpi de electricitate au fost pusi la pamant, iar panourile publicitare au fost spulberate. Mai multe autoturisme au fost distruse si s-au inregistrat pene de curent.


Un tren Sageata Albastra, care circula pe ruta Bucuresti – Craiova a deraiat, dupa ce un plop s-a prabusit pe unul dintre vagoane, ?n apropierea localitatii Gaesti. Mecanicul locomotivei a fost ranit usor, insa ceilalti pasageri au scapat nevatamati.


In judetul Hargita, furtuna a fost insotita de grindina care a spart geamurile caselor din comuna Capalnita, case ramase si fara acoperisuri luate de vijelie.


Sute de hectare de culturi agricole din Harghita sunt acoperite cu un strat de gheata de trei-patru centimetri.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.