10 ani de la moartea printesei Diana

10 ani de la moartea printesei Diana

0 58

In data de 31 august 2007, se implinesc 10 ani de la tragicul accident in care si-a pierdut viata Printesa Diana. Dar nimeni n-a uitat-o. Ea a ramas in continuare „printesa inimilor”.


Arhiepiscopul de Canterbury a anuntat ca a compus doua rugaciuni speciale in memoria printesei Diana, la cererea celor doi fii ai acesteia, printul William si printul Harry.


Rugaciunile vor fi rostite in timpul slujbei tinute in memoria Dianei, pe 31 august, cand se vor comemora 10 ani de la tragicul sfarsit al Printesei Inimilor. Potrivit unui comunicat de presa dat de arhiepiscopie, rugaciunile vorbesc despre vulnerabilitatea Dianei, despre iubirea sa fata de oameni, dorinta de a-i ajuta pe cei sarmani, dar si depre moartea sa tragica.


?


Sotia printului Charles nu va participa la ceremonie


Sotia printului Charles, Camilla, nu va participa la ceremonia de comemorare a zece ani de la moartea printesei Diana. Printii au declarat public ca si-ar dori ca ducesa de Cornwall sa asiste la slujba, probabil tocmai pentru a face prezenta ei acceptabila pentru opinia publica. Daca pana la urma, mariajul ei cu printul Charles a fost acceptat de britanici, Camilla continua sa fie privita ca o „spargatoare de casnicii”. Este inca vie in memoria tuturor declaratia Dianei, care – inainte de divort – spunea ca in casnicia ei erau trei persoane.


Peste 500 de persoane vor asista vineri la serviciul religios, organizat la o capela din apropierea palatului Buckingham. Printre acestea, regina Elisabeta a II-a, rudele Dianei si cantaretul Elton John, prieten bun al printesei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.