1 iunie sarbatorit la Kronospan

1 iunie sarbatorit la Kronospan

0 94

Firma Kronospan a sarbatorit 1 iunie, Ziua Copiilor, alaturi de cei mici. Ca in fiecare an, de 1 iunie, la firma brasoveana a fost un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin celor mici, de a inspira comunitatea si familia.
Ziua copilului a fost sarbatorita, anul acesta, in weekend, pe 30 mai, incercandu-se, astfel, sa aduca cat mai multi copii la sarbatoare. Concursul a reunit peste 100 de copii de la scoala si gradinita din Stupini, dar si copiii angajatilor Kronospan. Timp de doua ore, copiii au inlocuit creioanele colorate cu creta colorata si si-au lasat imaginatia sa zburde pe podeaua din depozitul viitoarei fabrici Kronospan. Desi era prevazut a se desfasura in aer liber, vremea rea de afar a facut ca evenimentul sa aiba loc in noua cladire. Tema concursului a fost generoasa si a pus la lucru imaginatia micutilor: copiii au fost invitati sa isi imagineze cum va arata fabrica viitorului.
„Copiii au fost nemaipomeniti, toti au dovedit imaginatie si creativitate. A fost o placere sa-i vezi la lucru atat de seriosi si implicati. Toti au primit diplome, pentru ca toate desenele au fost surprinzatoare si minunate”, a declarat in presa brasoveana Oana Bodea, PR Kronospan, care a mai adaugat ca firma pe care o reprezinta o facut cu acest prilej si o donatie consistenta unui centru de zi pentru copiii fara adapost.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.