1 iunie – relansarea programului Rabla

1 iunie – relansarea programului Rabla

0 58

Vestitul program „Rabla” intra din nou in actiune.Asa ca, daca aveti autoturisme mai vechi de 12 ani le puteti pregati deja pentru a le da la schimb pentru unele nou-noute, de ultima generatie.
Potrivit ministrului Mediului, Attila Korodi, la 1 iunie va fi dat startul Programului de innoire a parcului national auto.
Ministerul Mediului doreste sa scoata din uz peste 40 000 de autoturisme si 12 000 de tractoare vechi. Astfel, pentru o masina mica veche, statul ofera 3000 de lei, iar pentru un tractor ofera o reducere de 17000 din pretul de achizitie al unuia nou. Programul pentru tractoare va incepe cu o luna intarziere, adica pe data de 1 iulie.
Mentionam ca aceasta este prima etapa de innnoire prevazuta pentru acest an, ea incheindu-se pe 25 septembrie, urmand ca cea de-a doua sa inceapa pe data de 1 octombrie si sa se termine pe 12 decembrie.
Daca sunteti interesati de oferta, trebuie sa va inscrieti pe listele unui producator acceptat de minister si sa primiti unda verde, adica nota de acceptare.
Listele cu producatorii aflati in gratiile ministerului vor fi publicate la sfarsitul lunii.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.