1.750.000 de lei pentru Centrul de Transplant Renal

1.750.000 de lei pentru Centrul de Transplant Renal

0 507

Marti, 8 septembrie, are loc deschiderea ofertelor primite la licitatie; daca nu vor fi contestatii, in aproximativ o luna, toate aparatele vor fi livrate Spitalului Clinic Judetean de urgenta. Unitatea spitaliceasca lansa in luna iulie licitatia pentru achizitionarea mai multor echipamente medicale necesare deschiderii Centrului de Transplant Renal

Marti, 8 septembrie, are loc deschiderea ofertelor primite la licitatie; daca nu vor fi contestatii, in aproximativ o luna, toate aparatele vor fi livrate Spitalului Clinic Judetean de urgenta.
Unitatea spitaliceasca lansa in luna iulie licitatia pentru achizitionarea mai multor echipamente medicale necesare deschiderii Centrului de Transplant Renal, pentru o valoare totala estimata de peste 1.750.000 lei.
Potrivit anuntului de licitatie, castigatorul procedurii are obligatia sa si instaleze si sa puna in functiune aparatura.
Licitatia a fost impartita pe loturi care cuprind mai multe tipuri de echipamente medicale, de la aparatura de laborator, la aparate de radiologie, anestezie sau electrocardiograf. Cele mai scumpe sunt monitoarele pentru functii vitale, care au o valoare estimata de 270.000 de lei.
Finantarea este asigurata atat din fonduri de la bugetul Consiliului Judetean cat si din veniturile obtinute din contractele incheiate cu Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Brasov.

Vifor Rotar

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.