Uite că se poate și la noi, 1.7 milioane de lei pentru...

Uite că se poate și la noi, 1.7 milioane de lei pentru siguranţa în şcolile braşovene

0 143

În 28 de unități de învățământ s-au finalizat lucrările pentru creșterea siguranței. S-au montat camere video, sisteme de alarmă, gratii la geamurile aflate la înălțime mai mică de 3 metri şi s-au suplimentat sursele de iluminare

Măsuri de siguranță suplimentare în toate școlile din Muncipiul Brașov. Autoritățile locale au investit aproape 1.7 milioane de lei pentru a crește siguranța elevilor, cadrelor didactice și a bunurilor din școli și licee.
În 28 de unități de învățământ s-au finalizat lucrările pentru creșterea siguranței. S-au montat camere video, sisteme de alarmă, gratii la geamurile aflate la înâlțime mai mică de 3 metri şi s-au suplimentat sursele de iluminare.
În 63 din cele 68 de unități de învățământ cu personalitate juridică din municipiu s-au realizat recent studii privind accesul în curtea școlii, împrejmuirea și tot ceea ce ține de sistemul de supraveghere și de cel antiefracție al școlilor.
Au fost montate camere de suplimentare suplimentare astfel încât toate laturile clădirilor să poată fi supravegheate, senzori antiefracție sau sisteme de alarmă, confirmă Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov.
Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Brașov vor organiza pe parcursul anului școlar întâlniri și dezbateri cu elevii pentru a-i învăța cum să evite situații care pot deveni periculoase.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.