1.062 de solicitari pentru SMURD si Ambulanta de Craciun

1.062 de solicitari pentru SMURD si Ambulanta de Craciun

0 369

Craciun cu activitate intensa la Serviciul de Ambulanta. Medicii si asistentele de pe masinile de ambulanta au intervenit in peste 1000 de cazuri in cele 4 zile libere de sarbatoare. Numarul celor care ajung la spital din cauza exceselor culinare sau bahice este tot mai mare de la an la an

Craciun cu activitate intensa la Serviciul de Ambulanta. Medicii si asistentele de pe masinile de ambulanta au intervenit in peste 1000 de cazuri in cele 4 zile libere de sarbatoare. Numarul celor care ajung la spital din cauza exceselor culinare sau bahice este tot mai mare de la an la an.
In zilele libere de sarbatoare Ambulanta Brasov a inregistrat 1062 de solicitari la care au participat in colaborare echipajele de la Ambulanta si cele de la SMURD.
Lipsa zapezii si a ghetii de pe strazi s-a simtit si in problemele cu care au ajuns anul acesta brasovenii la spital. De sarbatori au predominat problemele cauzate de excesele de alimente si alcool si mai putin cele datorate traumatismelor si accidentelor. Dr. Adriana Palaghia, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Brasov confirma cu simptomele principale cu care s-au prezentat brasovenii au fost varsaturi, dureri abdominale si colici in general biliare, din cauza excesului de alimente.
Numarul solicitarilor la Ambulanta a crescut de la an la an. Anul trecut, interventiile au fost de ordinul catorva sute fata de peste mia de cazuri inregistrate acum.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.