1-0 pentru Elisaveta Popa

1-0 pentru Elisaveta Popa

0 193


In cursul lunii trecute plenul Consiliului Judetean a votat excluderea


Elisavetei Popa din randul consilierilor judeteni, pozitie in care Popa


a ajuns ca urmare a vointei cetatenilor liber exprimate la alegerile locale din


2004.


De atunci si pana in prezent au avut loc framantari serioase pe scena politica, urmare carora Elisaveta Popa dupa ce i s-a retras sprijinul politic de catre PNL local, a fost “exmatriculata si din CJ. Este de mentionat ca si sotul consilierei, domnul senator Nicolae Vlad Popa a parasit PNL, pentru PLD, nemultumit de marginalizarea sa si in urma meciului pierdut cu Aristotel Cancescu.


Datorita noii legislatii (Legea alesilor locali), destul de confuza, abuziva si inechitabila, care prin prevederele sale lasa consilierul la discretia sefului de partid, totul este posibil. Orice consilier care “misca in front” este exclus.


Deci pierderea calitatii de membru de partid echivaleaza cu pierderea functiei administrative, consilierii (intr-un plen anterior) au suspus dezbaterii destituirea colegei, ex-liberale.


Desi plenul a cazut de acord asupra excluderii, cum era si “firesc” (masina de vot dunctioneaza), d.na Popa, jurista de profesie, a atacat hotararea in contencios si a castigat. Ea este din nou consilier judetean.


Este interesant de vazut cum se va termina si ce capete vor cadea pentru nereusita “executiei” administrative a consilierei.


?


Bianca Sorescu


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.