Mass media din Romania.

Mass media din Romania.


Presa curat … românească
Expresia „presa românească” este folosită greşit atunci când este atribuită publicaţiilor din mass-media de la noi din ţară care livrează mizerie publicului românesc în fiecare zi.
Evenimentul zilei, Adevărul, PRO-TV şi alte publicaţii tipărite, online sau posturi TV sunt deţinute de străini. Acestea au programe şi livrează constant informaţii trunchiate menite să manipuleze şi să modifice percepţia românilor.
Prin  materialele publicate şi promovate se comportă precum ceea ce sunt: trusturi anti-româneşti.
Cum pot fi atunci încadrate în categoria „presa românească”?
Doar pentru că titlul publicaţiei şi materialele publicate sunt în limba română înseamnă că acel trust de presă este românesc?
Doar pentru că mulţi autori ai articolelor publicate, mulţi redactori, moderatori şi regizori TV au nume româneşti, înseamnă că presa este românească?

Ce înseamnă presă românească? Ce înseamnă românesc?
Păi hai să vedem în dexonline:

ROMANÉSC, -Ă, romanești, adj. (Livr.) Care are caracter de român, propriu românului. Care conține fapte, idei, întâmplări demne de un român.

Se încadrează presa deţinută de străini şi care livrează publicului larg mizerii manipulatorii anti-româneşti în categoria „românesc”? Eu zic că nu. Şi atunci, propun să nu mai folosim expresia greşită „presa românească”, pentru că nu e românească deloc, ci să folosim expresia „presa din România” atunci când ne referim la trusturile de presă (TV, ziare, reviste, posturi radio, site-uri de ştiri online etc) care activează la noi în ţară.
Este corect să spunem „presa din România” pentru că într-adevăr activează în România, însă asta nu înseamnă că ar fi proprie nouă românilor, demnă de români sau benefică românilor, ca să fie şi românească. Din contră, este proprie străinilor şi este anti-românească.

Presă românească din păcate nu prea avem – informare cu adevărat românească se mai găseşte ici-colo pe site-urile şi blog-urile încă libere.
De ce este presa importantă? Pentru că invadarea, colonizarea, exploatarea, prăduirea unui popor se realizează în zilele noastre (printre altele) şi prin „anestezierea creierului” poporului atacat.
Această anesteziere (care înseamnă imposibilitatea de a pricepe ce ţi se întâmplă, imposibilitatea de a identifica sursa reală a problemei, imposibilitatea de a identifica şi implementa o soluţie de scăpare) se aplică asupra poporului român (şi celorlalte popoare invadate de mafia internaţională) prin Şcoală şi Mass-Media.

Adevăraţii stăpâni ai presei din România
I. Caracatița „Hearst”
William Randolph Hearst, faimosul evreu american care a fondat imperiul numit „Hearst” în toată lumea.
În Romania îi spune «Sanoma Hearst Romania SRL» și directorul general este bineînțeles o evreică pe nume Elisabeth Loesberg.
Compania Hearst deține următoarele ziare și publicații:
Beau Monde
Bucătăria de azi
Casa și grădina
Cosmopolitan
Femeia
Femeia de azi
FHM
Mami
Mămica de azi
Marie Claire
Național Geographic
Sănătatea de azi
Story

II. Caracatița „Ringer”
Michael Ringier și soția sa Ellen Ringier sunt evreii din Elveția care dețin o caracatiță internaționala. Directorul general al «Ringer Romania»  este bineînțeles un evreu pe nume Marius Hagger.
Compania evreiasca Ringer România deține următoarele publicații:
100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi,
100 femei de succes,
300 cei mai bogaţi români,
Bolero,
Bravo,
Bravo Girl,
Capital
Compact București
Evenimentul Zilei
Evenimentul Zilei de Duminică
Evenimentul Zilei – ghid TV
Libertatea
Libertatea – Ediția de duminică
Libertatea Integrame
Libertatea pentru femei
Libertatea pentru femei – Horoscop
Libertatea pentru femei – Rețete
Libertatea pentru femei – Totul pentru mama mea
Libertatea Special Sănătate
Libertatea – Supliment Weekend
Lumea Femeilor
Lumea Femeilor Style
TVMania
TV Satelit
Unica
Unica Wedding

III. Caracatița „Media Promo Valores”
Hadrian Mateescu. Atât Hadrian Mateescu, cât și directorul general al ziarului Click, care este bineînțeles un evreu pe nume Adrian Halpert, sunt evrei.
Caracatița evreiască Media Promo Valores deține următoarele:
Adevărul
Adevărul de Seară
Averea
Averea Ghid TV
Click
Click de Duminică
Click Ghid TV
Dilema Veche
Dilemateca

IV. Caracatița „Central European Media Enterprises”
Ronald Lauder este un evreu cunoscut și președinte al CME. Această caracatiță evreiască se extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale și de Est. Pe 10 Iunie 2007, evreul Ronald Lauder a fost ales președintele Congresului Mondial Evreiesc. Fiica sa Jane este căsătorită cu un evreu pe nume Kevin Warsh care este guvernator la Rezerva Federală SUA.
Caracatița evreiască Central European Media Enterprises deține următoarele publicații:
Acasă
MTV România
Pro Cinema
Pro TV
Pro TV Internaţional
Sport.Ro

V. Caracatița „Kohlberg Kravis Roberts”
Această caracatiță evreiască se extinde în toată lumea, în special în SUA și în Europa. Fondatorii și patronii sunt evreii: Jerome Kohlberg, Henry Kravis si George R. Roberts.
Deține mai multe sub-companii, printre care:
* ProSiebenSat.1 Media AG și
* SBS Broadcasting Group.
Cele două sub-companii dețin:
Următoarele posturi TV:
Prima TV 
Kiss TV
Posturi de radio:
Kiss FM
Magic FM
One FM

VI. Caracatița „News Corporation”
Caracatița News Corporation este una dintre cele mai mari și lacome caracatițe din lume. Este deținută de evreul Rupert Murdoch.
B1TV este deținut în proporție de 12,5% de caracatița News Corporation.
News Outdoor Group este o subcompanie a companiei evreiești News Corporation care se ocupă cu publicitatea outdoor (bannere sau panouri mari prin orașe sau în afara lor).

Articol scris de Andrei Popescu

NOTA
Cu mici modificari prin actionariat, cam asta este imaginea mass-media din Romania. Din pacate programele de manipulare perfectionate presupun nu numai  operatiuni de influenta ci eforturi speciale pentru formarea unui mediu cultural, pregatirea destinatarilor pentru receptare, alienarea opiniilor si multumirea dorintelor.
Nu mai este de mirare ca televiziunea arata intens ceea ce oamenii n-ar trebui sa vada la fiecare pas. La fel procedeaza tabloidele si restul maculaturii de informare publica, formand indivizii pentru solicitarea senzatiilor, in majoritate demne de dispret.
In esenta acest gen de manipulare a devenit un mijloc de a guverna pe care publicul il incuviinteaza! Este greu sa mai scoti cetateanul din mlastina subculturii pentru ca, in esenta, este un mediu foarte placut. O invitatie la somnul ratiunii! Iar cand toata aceasta afacere este condusa din alte zari…

   M. Preda

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.