Unic în tenisul mare : Novak Djokovic, descalificat de la US Open...

Unic în tenisul mare : Novak Djokovic, descalificat de la US Open din cauză că a lovit, cu mingea, o arbitră!

0 13

Situație nemaiîntâlnită pe terenurile de tenis, la nivel înalt : un jucător a fost exclus de la US Open, pentru că a lovit cu mingea un arbitru! Este vorba chiar de novak Djokovic, care a aruncat mingea în spate și, fără să vrea, a țintit o arbitră, care s-a prăbușit imediat și a rămas pentru puțin timp fără respirație! Momentul s-a petrecut în meciul Novak Djokovic – Carlo Carreno – Busta, la scorul de 6-5 pentru tenismenul iberic, în primul set. Sârbul abia își pierduse serviciul, după ce mai devreme în meci avusese nevoie de îngrijiri medicale, din cauza problemelor la umărul stâng. La finalul game-ului, a scos o minge din buzunar și a lovit-o cu racheta spre o arbitră de linie. Aceasta a căzut la pământ, iar Djokovic a venit să vadă cum se simte.

După o discuție cu arbitrul principal, Soeren Friemel, sârbul a fost exclus din turneu. Potrivit primelor informații, tenismenul născut la Belgrad i-ar fi zis oficialului, ca scuză: ,,Nu trebuie să meargă la spital pentru asta. O să mă descalifici? E cariera mea, e Grand Slam, e terenul central”. Parlamentările de la fileu, între Djokovic și supervizorul meciului nu au dus la schimabrea deciziei oficialilor turneului american, astfel că sârbul a părăsit US Open!

Novak Djokovic era principalul favorit de la US Open. El venea la partida cu Busta, numărul 27 ATP, după 29 de victorii la rând.

D.D.

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.