Rares Bogdan cere arestarea lui Basescu, Boagiu, Berceanu, Orban…

Rares Bogdan cere arestarea lui Basescu, Boagiu, Berceanu, Orban…

0 144

 Voi face o PROPUNERE soc! „
„Vreau sa propun  ARESTAREA tuturor ministrilor care au fost la conducerea Ministerului Transporturilor din 1990 până astăzi!
De ce?  
Pentru culpa de SUBMINARE A ECONOMIEI NATIONALE! 

Ce vedem direct, cu ochii nostri: Romania nu poate miza nici macar pe ce mergea mai bine: Turism-ul. Si asta din cauza INFRASTRUCTURII SALE MAI  MULT  DECAT PRECARE!
Degeaba si-au investit banii o serie de oameni de afaceri in Turism, dacă investitiile lor sunt pur si simplu boicotate de Stat prin abandonarea Marilor Proiecte de Infrastructura!” 

Constructorii romani au putut edifica in urma cu 40 de ani o minune ca TRANSFAGARASANUL si acum nu putem …asfalta ca lumea macar Autostrada Soarelui?  
Pentru ca cei ce au condus Ministerul Transporturilor sa nu fie singuri, cred ca ar trebui insotiti in PUSCARIE si de Sefii CNADNR! Cum si-au batut joc impreuna de Țara asta toti, e incredibil. (Pe prostul asta de acum (Cuc n.r.) nu trebuie sa il aresteze nimeni; e incapabil si vinovat doar pentru refuz de comunicare, datorita fricii de PRESA! Acesta e mesajul lui Rareș Bogdan, primvicepreședinte la PNL. După o asemenea declarație, nu spunem că nu are dreptate, este posibil ca arestările să se întâmple, dosare sunt stivă pentru fiecare nominalizare. Așa scapă liberalii dar și Rareș Bogdan de mult prea vopsitul lor președintele.

P.S.
Printre cei care au condus Ministerul Transporturilor după Revoluție se regăsesc:
*  marele mafiot national Traian Băsescu, cu 3 mandate, (in care a mătrășit si „acoperit” grosolan disparitia uneia dinte marile flote comerciale ale Europei!) apoi 
* constanțeanca lui de suflet, Anca Boagiu ministru plin la nici 26 de ani, (avand la inceput doar o Facultate cu termen redus… (specialista in „acoperiri anticorozive” la nave) …dar cu două mandate la Transporturi, apoi
* alt mafiot mincinos, Radu Berceanu, tot cu două mandate,
* apoi Miron Mitrea, 
*Ludovic Orban, 
* Alexandru Nazare, 
* Gheorghe Dobre.
Toți unul si unul

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.