Modificati dimensiunea font-ului din articol:          


LOTO 6/49 CELE MAI NOROCOASE NUMERENimeni nu se poate lauda ca detine adevarul absolut asupra celor sase numere norocoase! Sigur ne referin la cetatenii normali nu la politicieni sau la cei care isi spun “PUTEREA”.

Milioane de oameni, minus exceptia de mai sus, au tot sperat sa gaseasca "reteta" care sa le aduca marele premiu la Loto 6 din 49, in realitate prea putini au reusit sa se imbogateasca - datorita norocului.

Mizam pe cifre, dar rareori obtinem fie si premii nesemnificative. Cam la fel se intampla si in cazul celor care bifeaza numerele la intamplare, pentru ca totul e doar noroc si loterie.

Asa cum te poti imbogati cu o combinatie stupida cum e 1, 2, 3, 4, 5, 6, tot asa poti rata norocul, oricate calcule ai face.U top al celor mai frecvente numere extrase

Istoria jocului dovedeste, insa, ca exista un lider absolut in topul numerelor cel mai frecvent extrase.• Numarul - 23 este, potrivit informatiilor oferite de cei de la Loteria Romana, norocosul absolut fiind extras pana acum de aproape 90 de ori;• Numarul - 13 "Ghinionistul" ocupa paradoxal locul 2. in topul norocoaselor, cu 84 de extrageri;• Numarul - 36 ocupa locul 3, cu 83 de extrageri;Aproape la fel de norocoase sunt 15, 9, 29, 33, 6, 17 si 43, fiecare dintre ele iesind din urna de circa 80 de ori.

El e urmat, in ordine crescatoare de numerele 21, 35, 4, 39, 31, 42, 25, 19 si 7, extrase fiecare pana acum de aproximativ 60 de ori.Coada clasamentului apartine in schimb lui 40, trecut de numai 55 de ori pe lista norocoaselor.Iza M.

 www.infobrasov.net     Comentarii     Versiune printabila     Trimite unui prieten    


Comentarii:
Momentan nu este nici un comentariu la acest articol!
Adauga comentariu

NOTA: Autorul comentariului este responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate. Prin apasarea butonului "Trimite" sunteti de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare a site-ului infobrasov.net".


Util:
Acte lecesare Linkuri utile Adrese utile Telefoane utile

Vizitatori
25562718