Modificati dimensiunea font-ului din articol:          


Nou sediu pentru UDMR Brasov

Liderul filialei, Attila Kovacs, si deputatul Farkas Anna, precum si ceilalti reprezentanti ai conducerii UDMR Brasov, si-au inaugurat ieri noul sediu, care se afla pe strada Alecu Russo nr. 4, adica straduta aceea care da din Hirscher in Balcescu si are in total vreo sase - sapte case, printre care o carciuma si un depozit.
Udemeristii au fost nevoiti sa renunte la vechiul sediu, care a fost revendicat.
In noul sediu, deputatul Farkas Anna isi va deschide si un birou parlamentar, avand programate audiente in fiecare vineri, de la orele 11.00.
Prezenta ieri la o conferinta de presa, Farkas Anna, care este membra in Comisia de Invatamant si in Comisia UNESCO, a tinut sa-si declare satisfactia pentru adoptarea unui proiect de lege la care este coautoare. Potrivit actului normativ, mamele care au nascut gemeni, tripleti etc. vor beneficia pe viitor de o indemnizatiei lunara de 600 lei/copil, lucru care mi se pare normal si de aceea nu inteleg ce merite deosebite ar avea deputata Anna Farkas. In sfarsit...
Dorim udemeristilor succese in noul sediu, dar in limite rezonabile.

Dan Bota


www.infobrasov.net     Comentarii     Versiune printabila     Trimite unui prieten    


Comentarii:
Momentan nu este nici un comentariu la acest articol!
Adauga comentariu

NOTA: Autorul comentariului este responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate. Prin apasarea butonului "Trimite" sunteti de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare a site-ului infobrasov.net".


Util:
Acte lecesare Linkuri utile Adrese utile Telefoane utile

Vizitatori
25787293