2,5 milioane de lei pentru plata membrilor secţiilor de votare

2,5 milioane de lei pentru plata membrilor secţiilor de votare

0 70

Începând cu ziua de ieri au fost virată suma de 2.514.268 de lei către administraţiile locale din judeţul Braşov, reprezentând necesarul pentru indemnizaţii şi protocol pentru plata membrilor secţiilor de votare. Începând de astăzi se vor vira şi restul sumelor, pentru operatorii de calculator şi informaticienii care au contribuit la buna desfăşurare a procesului electoral în localităţile din judeţul Braşov.

Indemnizaţiile vor ajunge la 4.550 de persoane din judeţul Braşov, dintre care 2.730 din municipiul Braşov. Conform legislaţiei, preşedinţii secţiilor de votare, locţiitorii şefilor de secţie de votare şi operatorii de calculator vor primi câte 1.388 de lei fiecare, iar membrii birourilor electorale vor primi câte 740 de lei.
Potrivit Prefecturii Braşov, suma aferentă municipiului Braşov, respectiv 1.738.312 lei, a fost virată în data de 29 noiembrie. Tot ieri, Primăria Braşov a anunţat că, perioada în 2 decembrie – 6 decembrie, la sediul instituţiei de pe Bulevardul Eroilor nr. 8, intrarea dinspre Parcul Nicolae Titulescu, la subsol, se plătesc indemnizaţiile pentru preşedinţii şi membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare din Municipiul Braşov.

Îndemnizaţia se eliberează personal, pe baza actului de identitate valabil şi în original. În zilele de 2, 3, 4 şi 5 decembrie, plata se face între orele 14.00 şi 18.00, iar în data de 6 decembrie, între orele 13.00 şi 16.00.
Persoanele care doresc virarea indemnizaţiei în cont bancar sunt rugate să depună o cerere la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Braşov sau la adresa de e-mail contab@brasovcity.ro, în care se vor menţiona numele, calitatea avută -membru, preşedinte, locţiitor, operator – numărul de telefon şi numărul secţiei de votare.
La cerere se vor anexa copia CI şi extras de cont a anunţat Primăria Braşov.

I.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.